Acasă Himalaya Everest 7049 km departare de casa!

7049 km departare de casa!

1
7049 km departare de casa!

In doar 2 zile, echipa Everest Romania a ajuns la 7049 km departare de casa.

Tibi, Adi si Oana au plecat pe 3 aprilie din aeroportul Henri Coanda si au aterizat la Istanbul cateva ore mai tarziu. Nu au avut prea mult timp de zabovit in capitala turca, dar s-au bucurat de cateva momente de relaxare si de vremea frumoasa. Dupa multe luni de agitatie, visul devine palpabil, se simte mai aproape cu fiecare respiratie.

Seara de 3 aprilie au petrecut-o in avion, in drum spre Nepal, iar pe 4 aprilie la prima ora au ajuns pe aeroport in Kathmandu. Inainte sa se cazeze la Buddha Hotel, drumul celor 3 s-a intersectat cu unul dintre sustinatorii vechi ai acestei expeditii, Gabriel Motica – reprezentatul www.maramont.ro care a asigurat o parte din echipamentele montane ale echipei. Gabi este un bine-cunoscut alpinist maramureșan care si-a inceput activitatea in 1980 cucerind toate stancile din jurul orasului Baia Mare si care isi propune anul acesta sa se apropie cat mai mult de cel mai inalt varf al lumii.

Iata ca pana si la 7049 km departare de casa este posibil sa intalnesti prieteni vechi, ba mai mult decat atat, prieteni care sa impartaseasca acelasi vis cu al tau. Ne bucuram sa il avem pe Gabi alaturi de noi si salutam toti maramuresenii care ii urmaresc povestea!

Inca o zi mai aproape de Everest.

Everestul tau care este?

1 COMENTARIU

  1. […] Echipa Everest România, redusă la trei membri: Tiberiu-Nicolae Pintilie, Oana Harabagiu și Adrian Fako (inițial erau patru, Stelian Pavalache a rămas însă în țară), a ajuns în Nepal. Vor folosi oxigen suplimentar. Tibi a fost liderul primei expediții la altitudine la care am participat, Mont Blanc 2009, așa că vă dați seama că le voi urmări fiecare pas![…]